Évek óta tervezzük, hogy a WPHU.org mellett elindítunk egy WooCommerce-el foglalkozó oldalt, hiszen az elmúlt években óriási lett Magyarországon (is) az érdeklődés a szoftver iránt.

WooPress.hu elsődleges célja a WooCommerce nonprofit magyarországi támogatása. Szeretnénk bemutatni (nem csak fejlesztőknek) a WooCommerce-ben rejlő lehetőségeket. Több kategóriában fogunk cikkezni, például: kiegészítések, megjelenés, törvények, szállítás, fizetési megoldások, tippek és trükkök, továbbá létrehoztunk egy támogatói fórumot is, ahová bárki beküldheti a kérdését.

Miért a WooCommerce?

A WooCommerce egy nyílt forráskódú, teljesen testreszabható e-kereskedelmi platform, amelyet szerte a világon használnak vállalkozások. Túllép a hagyományos e-kereskedelmi megoldásokon, így határt csak a képzeletünk szabhat.

  • Alapja a bizalom: A WooCommerce a WordPress-re épül, amely a teljes web 26%-án fut. Mivel a technológiát a biztonsági iparág piacvezetője, a Sucuri rendszeresen ellenőrzi, a biztonság garantált.
  • Lényege a tartalom: Mivel a világ legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerére épül, a WooCommerce zökkenőmentesen integrálja a kereskedelmet a tartalommal. Minden, amire csak szükségünk van, egyetlen helyen megtalálható.
  • Moduláris rendszer: A WooCommerce karcsú, és csak a kívánt funkciókkal kell kiegészíteni. Támogatja kedvenc WordPress-bővítményeinket, így megtarthatjuk a meglévő, kedvelt funkciókat.
  • Minden eladható: A fizikai termékektől és a digitális letöltésektől kezdve az előfizetéseken át egészen a tartalomig vagy akár az előjegyzésekig, bármit eladhatunk a WooCommerce-szel.
  • Nincsenek határok: A WooCommerce teljesen nyílt forráskódú szoftver, azaz tetszőlegesen módosíthatjuk és testre szabhatjuk. Mivel teljes mértékben miénk az irányítás, korlátlanul vehetünk fel termékeket és felhasználókat, és korlátlanul fogadhatunk megrendeléseket is.
  • Nemzetközi közösség: A WooCommerce-t használó áruházak és fejlesztők a világ minden pontján megtalálhatók – Norvégiától Dél-Afrikáig és Kanadától Japánig.

Aki korábban regisztrált a WPHU.org-on, annak csak be kell lépnie, közös a két oldal felhasználói adatbázisa! 

FÓRUM – REGISZTRÁCIÓ